Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Formule 1 Oostenrijk 2024 Max Verstappen

. Get up to speed with everything you need to know about the 2024 Austrian Grand Prix which takes place over 71 laps of. Tijdens de Grand Prix van Oostenrijk komt Max Verstappen in actie op de Red Bull Ring in Spielberg. Mike Mulder 30 juni 2023 Max Verstappen heeft op de Red Bull Ring in Spielberg zijn 26ste pole in de Formule. Max Verstappen and Red Bull made the headlines as pre-season testing got under way for 2024 comfortably..



Www Oostenrijkf1 Nl

De Vries debuteerde tijdens de Grand Prix van Italiƫ 2022 in de Formule 1 De Nederlander viel in voor Alexander Albon bij Williams nadat de Thaise coureur een blindedarmontsteking opliep. Volg dagelijks het laatste nieuws over voormalig Formule 1-coureur Nyck de Vries De Nederlander kroonde zichzelf tot F2-kampioen in 2019 en werd wereldkampioen in de Formule E in. Vijf verliezers van het Formule 1-seizoen 2023 De autos waarmee Nyck de Vries in 2024 voor succes gaat. En toch doet Nyck de Vries 28 dat in een gesprek met FORMULE 1 Magazine In het nieuwe nummer spreekt de bij AlphaTauri weggestuurde De. In 2023 maakte Nyck de Vries zijn debuut in de Formule 1 bij het AlphaTauri-team na een succesvolle invalbeurt bij Williams in 2022 De Nederlandse coureur voormalig F2-kampioen en..


Het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws vind je op RacingNews365nl de F1-site van Nederland met dagelijks het laatste nieuws uit binnen en. Volg live de Formule 1 in 2024 Racingnews365 biedt jou de mogelijkheid om live F1 te volgen via live timing en onze liveblogs. Het nieuwe Formule 1-seizoen moet nog beginnen maar de eerste mega-stunt is al een feit Lewis Hamilton verruilt Mercedes na deze. Het laatste nieuws over de Formule 1 Max Verstappen en meer van Motorsports team van toonaangevende journalisten. Formula 1 on Sky Sports - get the latest F1 news results standings videos and photos plus watch live races in HD and read..



F1 Maximaal

..


Comments